Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین کلهر مجری برنامه «سلام صبح بخیر» با حضور در محفل «در حلقه رندان» با کلیشه‌های اجرا در برنامه‌های صبحگاهی شوخی کرد و گفت: بعضی از مخاطبان فکر می‌کنند من جای عادل فردوسی‌پور دارم برنامه اجرا می‌کنم.

یکصد و پنجاه و ششمین محفل طنز «در حلقه رندان» با حضور طنزپردازان جوان و پیشکسوت شب گذشته (یکشنبه ۳ شهریور) در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این برنامه شعرخوانی اسماعیل امینی درباره ماجرای سگ کشی اخیر مورد تشویق ممتد و توجه حاضران قرار گرفت.

اکبر کتابدار شاعر، پژوهشگر و کارشناس ادبی نیز با حضور روی سن به تعریف طنز واقعی و این که آیا باید لزوما از تکنیک ها برای خلق اثری طنز بهره برد یا نه، گفت: پیش از این درباره صنایع و آرایه های ادبی از جمله صنعت تعریب، تحامق، نقیضه و… صحبت کرده بودیم. برای مثال کسانی مثل بهلول در طول تاریخ به استفاده از تحامق(ساده لوح انگاری) مشهور هستند. همچنین قزوینی در آثار عبید زاکانی نیز از این گروه است. جوعی نیز از دانشمندان قرن دوم بوده است که بر اثر یک اتفاق خود را به دیوانگی می زند.

وی افزود: همچنین تعریب به این معناست که ظاهر کلمه ای را عربی کنیم. البته اگر «خسرو» را «کسری» بگوییم یا «پارسی» را «فارسی» بگوییم از معرب استفاده کرده ایم که با تعریب فرق دارد اما اگر واژه ای مثل تلفن تنوین بگیرد و به تلفنا تبدیل شود، از آرایه تعریب استفاده شده است. با همه این اوصاف گاهی اوقات شاعر و طنزپرداز می تواند خارج از این قواعد و با تکیه بر استعداد خود اثری طنز خلق کند.

مهدی استاد احمد نیز در نوبت شعرخوانی خود اثری در شوخی با قرعه کشی های فروشگاه های اقلام غذایی خواند. همچنین قطعه دیگرش به شوخی با مدیران اختصاص یافت.

فرهاد موحدی در ادامه شعری در شوخی با جشن تولد ۹۳ سالگی ملکه انگلیس خواند.

نسیم نژاد جفری نیز با حضور روی سن شعری با عنوان «خرشعر» را تقدیم حاضران کرد.

در ادامه مهدی فرج اللهی به اجرای قطعه ای موسیقی با شعری از زنده یاد عمران صلاحی پرداخت.

حسین کلهر نویسنده و طنزپرداز که اجرای برنامه صبجگاهی «سلام صبح بخیر» شبکه سه سیما را برعهده دارد، نیز مهمان بخش «صندلی قرمز» بود. وی گفت: همه به من می گویند وقتی عادل از تلویزیون رفت تو آمدی و جایگزینش شدی و من همچنان توضیح می دهم که آن برنامه برای دوشنبه شب ها بود و باز هم نمی پذیرند(با خنده)!

وی در پاسخ به این که برنامه های صبحگاهی تلویزیون چقدر مورد استقبال است، از حاضران خواست که کسانی که برنامه را می بینند، دستشان را بالا ببرند و تنها دو نفر اعلام کردند! همچنین از آن ها پرسید که چقدر از برنامه تاثیر می پذیرند و پاسخی نیافت!

کلهر همچنین درباره ممیزی های برنامه های سیما عنوان کرد: عده ای از من درباره ممیزی های تلویزیون می پرسند که بر اساس چه معیارهایی است که باعث می شود قطعات شاد برخی خوانندگان پخش شود و قطعه های غمگین برخی دیگر از خوانندگان نه، در جواب شان باید بگویم که عملا هیچ معیار خاصی در ممیزی نداریم.

وی همچنین با لحن مجریان در برنامه های صبحگاهی و کلیشه های اجرا نیز شوخی کرد.

داریوش کاردان مجری برنامه نیز با اشاره به یک تجربه اش در همکاری با تلویزیون عنوان کرد: روزی مدیر سازمان صداوسیما به من گفت تعدادی مثل گذشته کاری بساز و چند بازیگر جوان و نسل جدیدی به تلویزیون معرفی کن. من هم اعلام آمادگی کردم و طرح آماده ام را به معاونت سیما دادم اکنون دو سال و نیم از آن می گذرد. هیچ وقت هم به من نگفته اند که ممنوع الکار هستی!

در این نوبت از شب شعر طنز «در حلقه رندان»، امید مهدی نژاد، رضا ساکی، رضا احسان پور، مهدی استاد احمد، عبدالله مقدمی، حسین رضوی فرد، صابر قدیمی، روح الله احمدی، محمدحسن صادقی، فرهاد موحدی، ، محمدرضا درخشانی، مرتضی جهانی مقدم و استاد بانی نیز حضور داشتند و شعر خواندند.

گفتنی است این برنامه از سایت آپارت به طور زنده پخش می شود.

محفل طنز «در حلقه رندان» به همت موسسه فرهنگی هنری سپهر سوره هنر و دفتر طنز حوزه هنری آخرین یکشنبه های هر ماه از ساعت ۱۸ در حوزه هنری برگزار می شود./ روابط عمومی سپهر سوره هنر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۸۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح بخش‌های جدید «جوان ایرانی سلام» در سال ۱۴۰۳/ میکروفونی که مصداق بیت‌المال است

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجتبی حسنی تهیه‌کننده، عطیه عسکری سردبیر، مریم ابوالحسنی مستندساز، مهدی مفیدی گوینده، میثم کریمی کارشناس رویداد‌های روز و ایمان سلطانپور کارشناس ورزشی این برنامه رادیویی حاضران دراین جلسه بودند.

۲۵۴ تماس با سامانه ۱۶۲ برای ارتباط با عوامل «جوان ایرانی سلام»

مجتبی حسنی تهیه‌کننده «جوان ایرانی سلام» گفت: قبل از این جلسه، این توفیق را داشتیم که به صورت بی‌واسطه و از طریق سامانه ۱۶۲ پاسخگوی تلفن‌های مخاطبان برنامه باشیم. خدا را شکر ۲۵۴ تماس از سوی شنوندگان رقم خورد و بازخورد‌های خوبی گرفتیم که انگیزه ما را برای ادامه تولید این برنامه افزایش می‌دهد.

وی اظهار کرد: ما یک برنامه تخصصی و موضوعی نیستیم، بلکه یک مجله صبحگاهی هستیم و حتماً باید ویژگی‌های یک برنامه رادیویی صبحگاهی از جمله ریتم خوب و نشاط و سرگرم سازی را داشته باشیم. از طرف دیگر، نباید از موضوعات روز و اطلاع رسانی به مخاطب هم غافل باشیم.

تغییرات «جوان ایرانی سلام» در سال ۱۴۰۳

حسنی درباره تغییرات برنامه در سال جاری نیز عنوان کرد: از دوهفته پیش، سه بخش تعاملی و یک بخش چالشی را به برنامه اضافه کرده‌ایم. بخشی را تحت عنوان «رفیقم کجایی» را داریم که با استقبال مخاطبان مواجه شده است. آیتمی را تحت عنوان «ترفند‌های طلاییم در برنامه تعبیه کرده ایم که پرطرفدار شده است. بخش مرور اخبار ورزشی را با خانم دکتر محمودوند داریم که با استقبال بانوان علاقه‌مند به این حوزه همراه شده است ضمن این که اخبار و تحلیل‌ها و پیشنهادات گردشگری را هم به برنامه افزوده‌ایم.

در ادامه، سردبیر برنامه «جوان ایرانی سلام» عنوان کرد: ویژگی این برنامه این است در سال‌هایی که پخش شده از معدود برنامه‌هایی است که تقریباً با هر کدام از مخاطبان رادیو و به ویژه رادیوجوان که صحبت می‌کنیم آن را شنیده‌اند و مخاطب عام دارد. درست است که رادوی جوان یک شبکه تخصصی رادویی است، اما گستره مخاطبان ما بسیار وسیع است و از جوانان و مردم عادی تا مدیران و افراد متخصص در سنسن مختلفرا شامل می‌شود که این موضوع کار ما را هم سخت می‌کند.

عطیه عسکری اظهار کرد: امروز در تلفن‌هایی که در سامانه ۱۶۲ داشتیم، تعداد زیادی از شنوندگان با استقبال از بخش‌های خبری و ورزشی، پیشنهاد افزایش زمان برنامه را داشتند. اگر بخواهیم این پیشنهاد‌ها را عملیاتی کنیم، برنامه «جوان ایرانی سلام» به جای دوساعت باید چهار ساعت شود؛ در حالی که ما یک مجله صبحگاهی هستیم و در نتیجه نمی‌توانیم به صورت تخصصی وارد فضا‌های گوناگون شویم.

وی افزود: البته عزیاین که امرزو در این جلسه حاضر هستند همه همکاران وعوامل برنامه نیستند. در مجموع حدود ۲۰ نفر در بخش های مختلف برای تولید این برنامه همکاری می‌کنند تا شنوندگان روز خودشان را با یک برنامه شاد آغاز کنند.

تریبونی که مصداق بیت‌المال است

مهدی مفیدی گوینده این برنامه رادیویی نیز گفت: من از روز اول که وارد فضای رادیو شدم این توصیه پدر و مادرم آویزه گوشم بود و آن را تکرار می‌کردم که «اگر از بیت‌المال چیزی در اختیار تو باشد، موظف هستی که از آن درست استفاده کنی». تریبون و میکروفون «جوان ایرانی سلام» را هم بیت‌المال می‌دانم و باید از آن در مسیر حقوق مردم استفاده کنم.

وی افزود: در برنامه‌ای که از ساعت ۶ صبح تا ۸ صبح برای گستره وسیعی از مردم پخش می‌شود. نباید مشکلات شخصی و خستگی خودم را به استودیو بیاورم. یک بار اتفاق بدی برای من پیش آمد. مادربزرگم که یکی از عزیزترین افراد زندگی من بود و سال‌ها در کنا راو زندگی کرده بودم فوت کرده بود و من باید صبح روز بعد برای اجرای برنامه به استودیو می‌آمدم؛ آن روز به گونه‌ای برنامه را اجرا کردم که انگار بی‌غم‌ترین آدم روی زمین هستم.

انتقال رفاقت و همدلی از داخل استودیو به خانه مخاطبان

میثم کریمی کارشناس رویداد‌های روز این برنامه نیز عنوان کرد: من در برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی صبحگاهی فراوانی به عنوان گوینده و مجری حضور داشتم، اما باید بگویم «جوان ایرانی سلام» پرمخاطب‌ترین برنامه‌ای بوده که با آن همکاری داشته‌ام. رادیو رسانه گرم و محترمی است و مخاطبان وفادار زیادی دارد. امروز شاید نود درصد از مخاطبانی که با مجموعه ۱۶۲ تماس گرفتند از برنامه راضی بودند. بخش عمده این رضایت مخاطب ناشی از رفاقت و همدلی بین عوامل است که به مخاطب هم منتقل می‌شود.

ایمان سلطانپور کارشناس ورزشی نیز عنوان کرد: وقتی ما در استودیو پیام‌های لحظه‌ای مخاطبان را می‌بینیم انگیزه پیدا می‌کنیم تا اطلاعات خودمان را به روز کنیم و از تحلیل‌ها و اتفاقات عقب نمانیم. برای من فرق نمی‌کند که آیا مسابقه فوتبالی که قرار است نیمه شب پخش شود، حساس هست یا نه؛ من آن را دنبال می‌کنم و سعی می‌کنم صبح زود هم در استودیو حاضر شوم. در جام جهانی قبلی (۲۰۲۲ قطر) بسته پوششی ویژه‌ای داشتیم که ان شاالله در مسابقات المپیک و یورو هم که در پیش داریم همراه مخاطبان ورزشدوست «جوان ایرانی سلام» خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشریح بخش‌های جدید «جوان ایرانی سلام» در سال ۱۴۰۳/ میکروفونی که مصداق بیت‌المال است
  • رونمایی «شعر شعله‌ور» با حضور حداد عادل
  • تلویزیون بی‌خیال گربه‌های عیاری شد؟ بازگشت «۸۷ متر»
  • (عکس) کنایه تند بازیگر تلویزیون به میثاقی با اسم بردن از عادل فردوسی‌پور
  • موفقیت‌ها در دل تحریم به دست آمده است
  • عادل فردوسی‌پور پس از چند سال در صداوسیما
  • ببینید | فوری؛ بازگشت عادل فردوسی‌پور به صداوسیما پس از چند سال
  • عادل فردوسی‌پور به صدا و سیما بازگشت / مراسم یادبود مسعود اسکویی در مسجد بلال
  • حضور عادل فردوسی پور در مراسم ختم مسعود اسکویی + فیلم
  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود